Serdivanspor Sezonu Açtı

Sakarya amatör Süper ligin en istikrarlı takımı olarak yıllardan beri adını duyuran Serdivanspor, yeni sezonu açarak hazırlıklarına başladı.

Bu sezonda antrenör Reşat Salpat ile yola devam eden Serdivanspor, yeni sezon öncesi transferlerini de tamamladı. Büyük ve Küçük Aykutlar ile Aycan ve Mehmet Can ile yollarını ayıran Serdivanspor, çekirdek kadrosunu koruyarak istikrar adına yeni sezona bir adım önde girecek.
Serdivanspor Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu İsmet Yaşa, ''Transfer sezonunda sadece planladığımız ve Serdivanspor'un havasına uygun futbolcularla takımı takviye yaptık. Bu arada iç transferi de  kaptanımız Özgür ve 2. Kaptanımız kaleci Yasin'in katkıları ile tamamladık. Özverilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Bu sezonda süper ligde şampiyonluğu hedeflediklerini belirten antrenör Reşat Salpat ise, ''Serdivanspor olarak önce centilmence geçecek bir lig istiyoruz. Amatör kulüplerimiz zor şartlar altında ayakta duruyor. Buna rağmen iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Serdivanspor her zaman hedefleri olan bir kulüptür. Bu sezona da aynı hedeflere ulaşmak için başlıyoruz'' diye konuştu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]