Serdivanlı Kursiyerler Sertifikalarına Kavuştu

Serdivan Belediyesi ve Serdivan Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen meslek edindirme kurslarının bitirenler sertifikalarına kavuştu.

Serdivan Belediyesi ve Serdivan Halk Eğitim İlçe Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen
bilgisayar işletmenliği, kuaförlük, cilt bakımı ve kasiyerlik kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. Serdivan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene, İlçe Kaymakamı Fahri Keser, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Halk Eğitim Merkezi İlçe Müdürü Cemal Ünlü, kurumların temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Serdivan Kaymakamı Fahri Keser kursların önemini değinerek, “Bu kursları mesleki bilgi ve becerilerin kazandırılmasında son derece önemli buluyorum. Bu güne açılan kurslarımızı başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizi ve onları destekleyen ailelerini  tebrik ediyorum. Bundan sonrada farklı branşlarda kurslar açmaya devam edeceğiz” dedi.
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise meslek edindirme kurslarına destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Bu kurslara büyük önem veriyoruz. İşsizliği önlemek için bu kursları arttırarak açmaya devam edeceğiz. Kurslarla meslek öğrenen kursiyerlerimiz iş sahibi olma fırsatı yakalıyorlar. Kursiyerlere başarılar dilerim” diye konuştu.
Kursiyerlere sertifikaları Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Aydın, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve diğer katılımcılar tarafından verildi. Törende ayrıca kuaförlük bölümü öğrencileri tarafından yapılan mini kuaförlük gösterisi beğeni topladı. 178 kursiyerin katıldığı kurslar üç ayda tamamlandı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]