Serdivan'da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Serdivan ilçesindeki tüm okullarda coşkuyla kutlandı.

Her okulun kendi bünyesinde yaptığı kutlama programlarının süprizi ise Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'dan geldi. Serdivan merkezdeki okullara habersizce uğrayan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, tüm öğretmenlere bu günün anısına birer hediye verdi.
Uğradığı okullarda öğretmenlerin gününü kutlayan Alemdar, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' diyen bir inancın mensubu olarak yapmış bulunduğunuz bu kutsal meslekten dolayı hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ne şartlar altında görevinizi yerine getirme gayreti içinde olduğunuzu biliyorum. Bu nedenle sadece bugün değil , her gün yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Tüm öğretmenlerimizin bu bayramını en kalbi duygularla kutluyorum” dedi.

Okulların ve eğitim sorunlarının da gündeme geldiği ziyaretlerde, belediye imkanları ile okullarımıza gerekli desteğin sağlanmaya gayret edildiğini ifade eden Başkan Alemdar, Gazi İlköğretim Okulu, Serdivan Lisesi ve Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nda yapılan programlara da katılarak öğretmenlerle tek tek görüştü.

İlçede öğretmenler günü kutlaması ise Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nda, Kaymakam Fahri Keser, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Turgut, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve bazı meclis üyeleri nin katılımıyla yapıldı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]