Serdivan'da MHP Sevgisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Balaban Kazımpaşa ve Beşköprü mahallesinde mini mitingler yaptı.

Kazımpaşa ve Beşköprü mahallerinde düzenlenen mitinglere MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekili Kutluata yaptığı konuşmada, belediye başkan adaylarının yapacakları tüm projelere destek vereceklerini ifade ederek, belediye başkan adaylarının arkasında olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu ise, Sakarya’nın çehresine değiştirmeye talip olduklarını belirterek, “Bize suç atanlar şimdi sus pus oldular.Bizim suçsuzluğumuz tescillendi. Şimdi onlar ne yapacak bilmiyorum. Biz Sakarya'nın çehresini değiştireceğiz. Adapazarı'nda yaşanan imar problemini çözeceğiz. İmar planlarını yeniden düzenleyip vatandaşın mağduriyetini gidereceğiz” dedi.

Serdivan Belediye Başkan adayı Doktor Hasan Balaban ise yaptığı konuşmada, halka tepeden bakan değil yanında olan olacaklarını kaydetti. Balaban, “Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Bizim yıkıcı olmadığımızı herkes görecek. Serdivan bölgesine 10 yıldan bu zamana kadar hiçbir şey yapılmadığını sizler bizlere defalarca söylediniz.Biz de projelerimizi bu yönde hazırladık. Sizler bizlere destek verirseniz biz de Serdivan’a en iyi hizmeti vereceğiz” diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]