Serdivan'da bir sosyal alan hizmete açıldı

Serdivan Belediyesi’nin “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan’’ sloganıyla başlattığı çalışmalardan biri daha tamamlanarak, Serdivanlıların hizmetine sunuldu.

Arabacıalanı Mahallesi 1. Cadde üzerinde toplam 4 bin metrekare alana kurulan park, yeşil alanın yanı sıra, kauçuk parkelerle döşenen 220 metre uzunluğundaki yumuşak zeminli yürüyüş yoluyla, trafikten uzakta 190 metrelik bisiklet parkuruyla, açık havada spor yapabilme imkanı sunan fitness aletleriyle, çocukların dışarıda güvenli bir ortamda oynayıp eğlenebileceği üçlü oyun gruplarıyla 7’den 70’e tüm mahalle sakinlerinin yeni buluşma noktası olacak.

Serdivan’da yeşil alanların, yeni projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte her geçen gün arttığını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ‘’Çalışmalarını tamamladığımız yeni projemiz Serdivanlı hemşehrilerimize hayırlı olsun. İlçemizdeki yeşil alanların artması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan yeni parklar yaparken, diğer yandan mevcut parklarımızın bakım ve onarımını yapmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin yeşiliyle huzur bulacağı, gençlerimizin güvenle spor yapabilecekleri, çocukların doğayla içi içe, keyif alabileceği sosyal alanları Serdivan’a kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]