Serdivan'da bayram coşkuyla kutlandı

Kurban Bayramı münasebetiyle Serdivan Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Belediye hizmet binasında düzenlenen ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın ev sahipliği yaptığı programa Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye başkan yardımcıları, il ve ilçe meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Başkan Yusuf Alemdar, Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; dargınlıkların giderildiği günlerdir. Programımıza katılan başta sayın milletvekilimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, il genel meclisinin Serdivanlı üyelerine, ilçe protokolüne ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Bayramlaşma programından sonra kendileri için hazırlanan ikramlardan tadan vatandaşlar birlikte sohbet etme imkanı da buldular.
Program bitiminde misafirleri tek tek uğurlayan Başkan Yusuf Alemdar ve protokol üyeleri daha sonra il genelinde düzenlenen diğer programlara katılmak için belediyeden ayrıldılar.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]