Serdivan'da bayram bir başka güzel

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bayram süresince Gölpark, Trafik Park, Planetaryum ve diğer sosyal tesislerin açık olacağı ve vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.

Açıklamada Serdivan Trafik Park’ın bayram süresince saat 09.00’dan 21.00’a kadar hizmet vereceği, çocukların Trafik Park’taki araçları kullanırken diğer taraftan parkta bulunan oyun gruplarından ve trambolinden de ücretsiz olarak faydalanabilecekleri ifade edildi.

Bayram tatili münasebetiyle vatandaşların Serdivan Gölpark’taki piknik alanından da yararlanabilecekleri ve burada mangal yapabilecekleri bildirildi.
Açıklamada, bölgenin tek gökyüzü evi olan Serdivan Planetaryum’un 12-13 Ekim günleri saat 15.00 ile 18.00 arasında açık olacağı, 13 Ekimden 18 Ekim’e kadar gösterimlere ara verileceği 18 Ekim’den itibaren ise 15-18 saatleri arası hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.

Vatandaşların huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi için Serdivan Belediyesi olarak tatil boyunca hizmetlerin aksatılmadan devam edeceği bildirilirken vatandaşların her türlü bilgi için belediyenin 444 54 50 numaralı telefonunu arayabilecekleri belirtildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]