Serdivan'a 6 kilometrelik yağmur suyu hattı inşa ediliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Serdivan Arabacıalanı Mahallesi 2. Kısım Yağmur suyu İnşaatı başladı.

Serdivan’ın yüksek kesimlerine bol ve kesintisiz su ulaştıracak Esentepe İçmesuyu Projesi’nin tamamlandığını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçeye yeni bir müjde verdi: “1,5 milyonluk yatırımla Serdivan’a 6 kilometre yağmur suyu hattı inşa ediyoruz. Çalışmalarımız başladı. Hayırlı olsun.”

İlçede kısa bir süre önce tamamlanan içmesuyu yatırımının ardından yeni bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Serdivan’ın yüksek kesimlerindeki 13 mahalleye bol ve kesintisiz su ulaştıracak projemizde yapım çalışmaları tamamlandı. 2,5 milyonluk yatırımla Kampüs yerleşkesine terfi merkezi ve bölgeye 11 kilometre hat döşedik. Kısa süre içerisinde devreye alınacak projenin ardından şimdi de ilçemizde yağmur suyu çalışmalarını başlattık” diye konuştu.

6 Bin Metrelik Hat

1,5 milyonluk projeyle ilçeye 6 kilometrelik yağmur suyu inşa edileceğini belirten Rüstem Keleş, “Geçtiğimiz yıllarda projemizin ilk etabını hayata geçirmiştik. Şimdi de Arabacıalanı Mahallesi 2. kısım yağmur suyu çalışmalarını Bağlar Caddesi mevkiinde başlattık. 1,5 milyonluk projemiz kapsamında bölgeye 6 kilometre yağmur suyu hattı inşa edilecek. Ekiplerimiz çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bölgenin önemli bir sorununu çözüme kavuşturacak yatırımımızın ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]