Serdivan Trafik Park'a 2013'te 100 bin ziyaretçi

Hizmete girdiği günden bugüne Sakarya’nın yanı sıra çevre illerden de yoğun talep gören Serdivan Trafik Park’ı 2013 yılında 10 bini öğrenci toplam 100 bin kişi ziyaret etti.

Serdivan Trafik Park yetkilileri tarafından yapılan açıklamada 2013 yılı içerisinde 10 bini öğrenci toplam 100 bin kişinin Trafik Park’ı ziyaret ettiği belirtilirken, Türkiye’nin en büyük trafik parkı olma özelliğine sahip olan Serdivan Trafik Park’ın Sakarya’nın olduğu kadar bölgenin de önemli bir ihtiyacına cevap verdiği ifade edildi. Eğitim öğretim dönemi ile birlikte okullardan gelen talepleri değerlendiren ve yapılan planlama ile tüm taleplere cevap veren Serdivan Trafik Park’ta öğrenciler Park’a ait servis aracıyla okullarından alınırken trafik ile ilgili eğitimin ilk aşaması da aynı servis aracında “yolcu olarak sorumluluklarımız” ile başlıyor.

Servis aracıyla Trafik Park’a gelen öğrenciler yaş gruplarına uygun slaytlar ve çizgi filmlerle teorik eğitim aldıktan sonra uygulama bölümünde pedallı araçları kullanarak trafikte kurallı ve güvenli sürüş tekniklerini öğrenme fırsatı buluyorlar. 2013 yılının son misafirleri ise Özel Şahin Okulları ile 21 Haziran İlköğretim Okulu öğrencileri oldu. Öğrenciler yılın son gününde eğlenerek öğrenmenin keyfine varırken, parktaki olimpik trambolinde de keyifli dakikalar geçirdiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]