Serdivan Park'ta Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Serdivan Belediyesi’nin Serdivan Park’ta düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla hız kesmeden devam ediyor.

Her akşam iftar sonrası düzenlenen birbirinden farklı gösterilerle vatandaşların buluşma noktası olan Serdivan Park’ın yanı sıra, etkinlik alanının yanında hizmet veren ve gece 01.00’a kadar misafirlerini ağırlayan Planetaryum da özellikle çocukların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Ramazan ayı boyunca Serdivan Park’taki etkinliklere paralel olarak her yarım saatte bir gösterimlerin yapıldığı Planetaryum çocuklar kadar alana gelen büyüklerin de ilgisini çekiyor. Evrenle ilgili bilinmeyenlerin yaklaşık 20 dakika süren filmlerle kubbe şeklindeki sinema perdesine yansıtıldığı ve bu sayede farklı bir sinema atmosferinin oluşturulduğu Planetaryum’da gösterimi yapılan filimler ise şunlar; gezegenlerde su ve yaşamın olup olmadığını anlatan “Evrendeki Vaha”, evrenin büyüklüğünden bahseden “Büyük”, Bir astronotun uzaydaki yaşamını anlatan “Astronot”.
Planetaryum yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, iftar sonrası yapılan gösterimlerin tüm vatandaşlara açık olduğu ve ücretsiz olarak izlenebileceği belirtilirken; talebe göre ek gösterimlerin de yapılabileceği bildirildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]