Serdivan-İzmit Bağlantısı İçin Büyük Adım

Serdivan Belediyesi Kazımpaşa Caddesi'ni genişletme çalışmalarına başladı. Serdivan Belediyesi Kazımpaşa Caddesi'ni genişleterek Serdivan-İzmit bağlantısı için büyük adım attı.

Serdivan Belediyesi Fen İşleri ekipleri Yeşil cami, Selihiye mahallesi arasında kalan bölümünde yol genişletme çalışmalarına başladı.   Fen İşleri ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucu ilk etapta yaklaşık bin metrelik bir bölümde genişletme çalışmaları yapılacak.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yıllardır orman yolu görüntüsü içinde olan caddenin Serdivan'a yakışmadığını belirterek, “Vatandaşlarımızla yaptığımız bire bir görüşmeler sonucu aldığımız olumlu tepkiler sonunda çalışmaları başlattık. İlk etapta yaklaşık bin metrelik bölümü oluşturan Sultan Sarayı ile Selahiye Mahallesi arasındaki bölümü tamamlamayı hedefledik. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kısmın dolgu işlemlerini tamamlamak üzereyiz.  Hedefimiz bu yazın sonuna kadar Kazımpaşa mahallesine kadar olan kısmı tamamlamaktır'' dedi.

Serdivan Belediyesi Fen işleri tarafından sürdürülen çalışmaların ilk etabının 15 gün içinde tamamlanarak asfalt aşamasına getirileceği, sezonun başlaması ile birlikte de bu kısmın asfaltlanacağı belirtildi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]