Serdivan Beşköprü Park'ta çalışmalar tamamlanıyor

Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü mahallesinde yapımına devam edilen Serdivan Beşköprü Park’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Beşköprü mahallesinde, Plevne Caddesi ile Gamze Sokak’ın birleştiği noktada yapımı devam eden parkta; kafeteryadan oyun gruplarına, sergi alanlarından yürüyüş parkurlarına kadar farklı birçok etkinlik grupları yer alıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, amaçlarının sosyal içerikli projelerle vatandaşları bir araya getirmek olduğunu söyledi. İnsanların birlikte vakit geçirebilmeleri için tasarlanan Serdivan Beşköprü Park’ta, oyun gruplarının yanı sıra kafeterya, açık sergi alanı, fitness aletleri, koşu ve yürüyüş parkurlarının da yer alacağını belirten Başkan Alemdar, ayrıca parktaki yeşillendirme çalışmalarında 20 farklı bitkinin kullanıldığını söyledi.
 
5 bin metrekare alan üzerine kuruluyor
 
Projenin sosyal sorumluluk bilinci ile hazırlandığını ifade eden Yusuf Alemdar, “Serdivan Beşköprü Park’ı sadece oyun alanından ibaret bir park olarak tasarlamadık. Hemşerilerimizin aileleriyle, komşularıyla ortak vakit geçirebilmeleri, spor ve yürüyüş yapabilmeleri için de alanlar oluşturduk. İçerisinde açık sergi alanının da olacağı Serdivan Beşköprü Park vatandaşlarımız için keyifli bir yaşam alanı olacak” dedi.
Başkan Alemdar, 5 Bin metrekare alan üzerine kurulacak Serdivan Beşköprü Park’ta 2 Bin 500 metrekarelik alanın yeşil alan olarak planlandığını, çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını söyledi
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]