Serdivan Beşköprü Park, hizmete girdi

Serdivan Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Serdivan Beşköprü Park, düzenlenen tören ile hizmete girdi.

Açılış kurdelesini Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz birlikte keserken yağan yağmura rağmen programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan’ın her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek bu değişimi devam ettirmek için çalıştıklarını söyledi.

"
Serdivan değişiyor, Serdivan gelişiyor"

Gelişen ve büyüyen Serdivan’da vatandaşlara verdikleri sözlerden bir tanesini daha yerine getirdiklerini ifade eden Alemdar, “Sizlere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin huzuru ve mutluluğu ile karşınızdayız. Türkiye’deki dönüşümün ve gelişmenin örneklerini hep beraber ilçemizde de yaşıyoruz. Serdivan değişiyor, Serdivan gelişiyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi de bugün hizmete açacağımız Serdivan Beşköprü Parkı\'mızdır. Hemşerilerimizin taleplerinden bir tanesi sağlık ocağıydı, diğeri ise hemen parkımızın yanındaki üniversitemizin yeni bağlantı yolu. Bunlar hizmete girdi. Bu gün de temalı parklar değdiğimiz ve standartları daha da yükselten Beşköprü Parkımızı hizmete açıyoruz. İlk günden itibaren verdiğimiz sözleri nasıl tuttuysak bugün de, yarın da aynı anlayışla çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Parkla ilgili de bilgi veren Yusuf Alemdar, Beşköprü Park’ta oyun gruplarının yanı sıra kafeterya, açık sergi alanı, fitness aletleri, koşu ve yürüyüş parkurlarının yer aldığını ve peyzaj çalışmalarında 20 farklı bitkinin kullanıldığını söyledi. Alemdar, “2 bin 500 metrekare yeşil alan olarak planlanan ve 5 bin metrekare alan üzerine kurulan parkımız, 1100 metrekare koşu ve yürüyüş parkuru, kafeteryası, çocuk oyun grupları, fitness aletleri ve dinlenme alanları ile hemşehrilerimizin yeni buluşma noktası olacak” diye konuştu.

Serdivan İlçe Kaymakamı Ramazan Şahin de, parkın açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Böyle bir günde aranızda olmaktan dolayı mutluyum. Yeni parkımız Beşköprü Mahallemize, Serdivanımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]