Serdivan Belediyesi, atıkları ücretsiz topluyor

Serdivan Belediyesi ‘’Mahallemde Temizlik Var’‘ kampanyasıyla vatandaşların evlerinde kullanmadıkları atıkları topluyor.

Serdivan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mahallemde Temizlik Var” kampanyasıyla İlçe genelindeki temizlik uygulamalarına devam edildiği belirtildi.
Uygulama kapsamında Serdivan Belediyesi’ni arayan vatandaşların evlerinde kullanmadıkları dekoratif ürünler, ev aletleri ve tadilat atıkları her hangi bir ücret ödenmeden temizlik ekipleri tarafından alınacak.

Vatandaşların kampanya ile ilgili bilgilendirilmesi amacıyla Serdivan Belediyesi tarafından hazırlanan el ilanları da ilçe genelinde dağıtılıyor. El ilanlarında “Mahallemde Temizlik Var” kampanyası ile ilgili bilgiler yer alırken ayrıca ilçe genelinde uzun süredir devam eden çöplerin poşet içerisinde toplanması ile ilgili de mahalle bazında gün ve saat bilgileri yer alıyor.

Kampanyayla amacın Serdivan genelinde rutin olarak devam eden temizlik çalışmalarına vatandaşların da aktif olarak katılımının sağlanması ve daha temiz bir Serdivan için duyarlılığın en üst seviyeye çıkartılması olduğu ifade edildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]