Serdivan Belediye Meclisi, 9 maddelik gündemle toplandı

Serdivan Belediyesi Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın başkanlığında gerçekleşti.

Serdivan Belediyesi’nin internet sayfasından canlı olarak yayınlanan belediye meclisi 9 maddelik gündemle toplandı. Mecliste ilk gündem maddesi olarak görüşülen ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Notlarında Konut Alanlarındaki değişikliği içeren madde oy birliği ile kabul edilirken; 2,3 ve 4. maddelerde yer alan Üçgen Park, Beşköprü Park ve Şehit Tamer Dost Park’taki kafeteryaların 10 yıllığına kiralanması ile ilgili maddeler de oy birliği ile kabul edildi.

7 maddelik gündeme ilave olarak iki madde daha eklenirken, 8. Madde’de görüşülen ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’na hizmet binası olarak tahsis edilen binanın imar planında değişiklik yapılması hususu oy birliği ile imar komisyonuna havale edilirken, 9. Madde olarak görüşülen çöp toplama ve nakli ile cadde, sokak ve pazaryerlerinin temizliği ile ilgili ihale yapılması hususu ise oy birliği ile kabul edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]