Serdivan AVM'deki sergiye yoğun ilgi

Sakarya Söğütlü Belediyesi ile Söğütlü Halk Eğitimi Merkezi işbirliği’nde, Serdivan AVM’de hafta sonu düzenlenen Halk Eğitim Sergisi büyük ilgi gördü.

Söğütlü Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin farklı alanlarda ürettiği el emeği göz nuru eserler ile Söğütlü’nün yöresel lezzetlerinden olan pancar pekmezi ve Sakarya’nın marka lezzetlerinden Dartılı Keşkek ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Serdivan AVM’ye gelen binlerce vatandaş tarafından gezilen Söğütlü Halk Eğitim Merkezi Sergisi’ni; Söğütlü Kaymakamı Adil Karataş, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Karakaş, İl Eğitim Denetmeni Kerim Mercan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami Aydın ile çok sayıda resmi-özel kurum yöneticisi de ziyaret etti.
Söğütlü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Ölmez, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerle, ilçeye ait yöresel tatların sunulduğu sergi için yer tahsisinde bulunan Serdivan AVM yetkililerine ve çalışanlarına, serginin yapılmasına katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara, kursiyerlere, serginin görünmez kahramanları olan öğretmen ve usta öğreticilere teşekkür etti. Söğütlü Halk Eğitim Müdürü Ali Ölmez, imkân buldukça bu tür çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]