Serbest dövüş dünya şampiyonu, Sakarya'da

Avrupa’da ilgi gören Serbest Dövüş MMA organizasyonu için Türkiye’ye gelen Atilla Uçar, Ustası Kick Boks Antrenörü İbrahim Şen’i ziyaret etti.

Serbest Dövüş organizasyonunun Türkiye\'de gerçekleşmesi için bir takım temaslar da bulunuldu. 2014 yılında ilk kez böyle bir organizasyonun ülkemizde yapılabilmesi için destek arama çalışmaları devam ediyor.

Uçar’dan uygulamalı ders

Atilla Uçar, aslen Konyalı olup 12 yaşından beri  Kick Boksla ilgileniyor. Spora antrenör İbrahim Şen’le başlamış. Her çıktığı müsabakaya da mehter marşı ile çıkıyor olması ile de Osmanlı lakabını almış. Serbest Dövüş MMA Dünya Şampiyonu Atilla Uçar, Şen Samuray Spor Salonun da; Erenler Halk Eğitim ve Şen Samuray sporcularına  hem teorik hem de uygulamalı ders verdi.

"Gençler çok başarılı"

Şampiyon Atilla Uçar gençlerin spora gösterdikleri ilgiden memnuniyetini belirtti. “Aynı zaman da sporcuların öğrenme arzularının çok yüksek olmasından dolayı çok mutlu oldum. Gençler çok yetenekliler, onlarla spor yaparken keyif aldım. Ustam İbrahim Şen gibi bir öğreticilerinin olması onlar için büyük bir şans bunu ilerleyen zamanlarda çok net göreceklerine inanıyorum. İnşaallah bu gençler geleceğin yıldızları olarak ay yıldızlı bayrağı dalgalandıracaklardır” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]