Sepaş Enerji, büyük ilgi gördü

Sepaş Enerji, CNR Expo’da düzenlenen, Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Türkiye’de elektrik perakende satış sektöründeki mevcut konumunu liderliğe taşımak ve paydaşlar için sürdürülebilir değerler yaratarak, dünya standartlarında öncü bir şirket olma vizyonuyla hareket eden Sepaş Enerji, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda sektörde adını duyurmuş birçok fuara katılan Sepaş Enerji, Franchising alanında Türkiye’nin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda da standıyla yer aldı.

Ulusal ve Uluslararası Markalar katıldı
18-21 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo’da düzenlenen ve bu yıl on ikincisi gerçekleştirilen, her yıl olduğu gibi bu yıl da her sektörden birçok ulusal ve uluslararası markaların katıldı fuarda Sepaş Enerji, sunduğu yenilikçi çözümleri ve ihtiyaca yönelik hazırladığı tarife seçeneklerini müşterilerine anlatma ve girişimcilerle bir araya gelme fırsatı yakaladı. Sepaş Enerji standında, şirketin hizmet ağını ve müşteri portföyünü genişletme amacıyla hayata geçirdiği projelerin yanı sıra, ek gelir elde etmek isteyen birey ve işletmecilere Enerjinizi Kazanca Çevirin Projesi de anlatıldı.

Sepaş Enerji’ye Büyük İlgi
Girişimcilerin serbest tüketicilerle Sepaş Enerji adına elektrik satış sözleşmesi yaparak prim almaya hak kazanacağı Enerjinizi Kazanca Çevirin projesine, katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

Kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve markasını büyüterek zincir haline gelmek isteyenler için kılavuz niteliğinde olan fuar, Medyafors Fuarcılık Organizasyonu, UFRAD (Ulusal Franchising Derneği) işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşti. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]