Şener Erzik'ten Cüneyt Çakır'a plaket

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, FIFA 2014 Dünya Kupası\'nda başarılı bir performans ortaya koyan hakem Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun\'a plaket takdim etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Sapanca\'da bulunan Güral Sapanca Wellness&Convention Hotel\'de düzenlenen 2014-2015 Sezonu MHK Yaz Semineri\'nde, Sezon Açılış Töreni düzenlendi.

Törene TFF Onursal Başkanı ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Taylan Üner ve Ali Düşmez, MHK Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı ve hakemler katıldı.

Seminer kapsamında, TFF Onursal Başkanı ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, FIFA 2014 Dünya Kupası\'nda başarılı bir performans ortaya koyan hakem Cüneyt Çakır ile yardımcı hakemleri Bahattin Duran ve Tarık Ongun\'a plaket takdim etti. Plaket sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]