Şenay Sakal, Hendek'te Güven Tazeledi

AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı'na Şenay Sakal yeniden seçildi. Bayraktepe'de yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede Şenay Sakal, oy birliğiyle başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, kongrede yaptığı konuşmada Türkiye'nin, 6 yıldır iktidarda olan AK Parti'nin uyguladığı politikalar sayesinde itibarlı bir ülke konumuna geldiğini söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise Hendek'in önemli bir gelişme gösterdiğini belirterek, ilçenin alan el olmaktan ziyade veren el konumuna geldiğini bildirdi. İnci, devraldıklarında belediyenin isteyen ve mağdur olan bir belediye olduğunu hatırlatarak, "Bugün bu belediye Ankara kapılarında, bakanların, milletvekillerinin kapılarında yatan bir belediye asla değildir. Bugün Hendek Belediyesi başta Sakaryamız ve ilçeleri olmak üzere herkese yardım elini uzatmıştır. Sakarya'nın camisine, okullarına, hastanesine, Kur'an kursuna, emniyetine, jandarmasına yardım etmiştir, etmeye de devam edecektir" dedi. Bununla da yetinmediklerini ve Orta Asya Türkleri'ne de yardım elini uzattıklarını kaydeden İnci, "Böylelikle belediyemiz bugün itibariyle alan el değil veren el konumundadır." diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]