Şen, Rakipleri Hakkında Yorum Yapmaktan Kaçınmadı

Anavatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fahri Şen, rakipler hakkında yorum yapmaktan kaçınmadı.
 
Fahri Şen vatandaşlar tarafından kendisine yöneltilen sorular karşısında şu açıklamaları yaptı :
"Gönlünde aslan yatmayan yiğidin başarılı olma şansı yoktur… Yarışa giren adayları tahlil edecek olursak, örneğin AKP'li sayın Zeki Toçoğlu’nun bir kasaba belediye başkanlığından büyükşehir belediye başkan adaylığına getirilmek istenmesi olayını doğru bulmuyorum. Şöyle ki, bir iktidar partisinin 1 milyon nüfuslu kentinde 2 dönem il başkanlığı yapmış bir il başkanının, il başkanlığından istifa ederek, Serdivan başkan adaylığına atanması, Serdivan başkanının da büyükşehirde aday gösterilmesi inanılmaz çelişki ve gerçeği inkar etmektir. Çünkü 20 bin nüfuslu bir kasabayı yöneten kişiye 500 bin nüfuslu bir kenti emanet ederseniz işler arap saçına döner diye düşünüyorum.

Diğer Adayları Değerlendirdi

Diğer aday Enver Toçoğlu’nun seçim çalışmalarında çok güzel bir sloganı var. "Emanetinize asla ihanet etmem" diyor, halbuki sayın Enver Toçoğlu birönceki seçimlerde kendisine oy verenlerin sıcak ilgisine sırtını dönüp, kendi ölçülerine göre bir başka partiye gitmesinin sloganı ile örtüşmediğini düşünüyorum. Cem Hatunoğlu ve Kamil Özkan’ın CHP’li olmadığı, ithal şekilde halkın karşısına çıkmalarını, CHP’nin de altı oklarını çarşafa dolandırmalarını nasıl izah edecekler bilemiyorum.

Çavdaroğlu, Pamuk Prenses Gibi

Ulvi Çavdaroğlu bence bir pamuk prenses gibi… Her dönemde prens gelip yanağına öpücük konduruyor ve uyandırıyor, oda çıkıp aday oluyor. Seçilemeyince tekrar yatağa yatıyor, uyandırılmayı bekliyor.

DP adayı Sayın Tepehakkında fazla diyecek birşey bulamıyorum. Çünkü Sakarya Nehri'nin üzerine yeni kurulan bir köprü varken kalkıpta Justinianos Köprüsü'nü geçmeye kalkmanın bir manası yok bence."

Fahri Şen ile ilgili röportaj için tıklayın.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]