Sen misin bozuk para vermeyen!

Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde, bozuk para isteme meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişinin burnu kırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Otopark işletmeciliğinde park 54 görevlisi olarak çalışan bir kişi ile aynı cadde üzerinde bulunan bir büfenin sahibi Yüksel Dere arasında çıkan bozuk para isteme tartışmasında kavga çıktı. Kavgada büfe işletmecisinin burnu kırıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde işletme sahibi Yüksel Dere ile Kent otopark görevlisi arasında bozuk para isteme yüzünden çıkan tartışma görülüyor. Tartışmanın büyümesi üzerine Park 54 görevlisi, Yüksel Dere’yi iterek kafa attı. Aldığı darbe sonucu yere düşen Yüksel Dere ayağa kalkıp Park 54 görevlisiyle boğuşmaya başladı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle daha fazla büyümeden kavga sona erdi.

Tartışma sonrası Park 54 görevlisinden şikayetçi olduğunu belirten Yüksel Dere, şöyle konuştu: “Benden bozuk para istememesini, bende de olmadığını söyledim, bunun üzerine üstüme yürüyerek hakaret ve küfreden Park 54 görevlisi önce beni itekledi daha sonra kafa attı. Ben bu konunun peşini bırakmayacağımı söyledim ve mahkeme aracılığıyla hakkımı arayacağım. Ben ve esnafın tamamı bu durumdan uzun süredir şikayetçiyiz ve bu olayların sonlanmasını istiyoruz. Burada çalışan personel hem müşterilere hem de esnafa sürekli kötü davranıyor”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kent Otopark İşletmeciliği A.Ş. Yetkilisi Latif Yücel, şunları söyledi: “Bizim esnafla ya da gelen müşterilerimizle personelimiz arasında sözlü tartışma dahi olamaz. Şirkette yaptığımız her toplantıda en öncelikli konumuz budur. Biz bu sistemi Sakarya’da yaşayan insanların rahatlığı için kurduk. Şirket olarak bu tarz kavga gibi durumlara toleransımız kesinlikle yoktur ve biz bu konuyu büyütmek istemiyoruz. Ancak, haksız yere de kimseyi ekmeğinden edemeyiz. Güvenlik kamerası kayıtlarında da belli olduğu üzere personelimiz hiçbir şey söylemeden dükkanın önünden geçip giderken işletme sahibi arkadaşımızın söylediği bir söz yüzünden geri döndüğünü görüyoruz. Bu konuyla ilgili daha fazla açıklama yapmamız doğru değil çünkü konu adliyeye intikal etti. Biz, mahkeme sonuçlarını kesinlikle dikkate alacağız.”
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]