Şemsiyeli Park açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda başlatılan çalışmalar tamamlandı. Proje kapsamında yürütülen çalışmalar ile alan içerisinde bulunan mevcut işletmeler ve parkın bulvar ile bağlantısını kesen duvarlar yıkılmıştı.

Ardından ihalesi gerçekleştirilen Şemsiyeli Park yapım işi projesi kapsamında alanda zemin yenileme, ışıklandırma, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları gerçekleştirilmiş ve ilk etapta 65 ağaç dikilmişti. Park alanını gezerek, çalışmaların tamamlandığını duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şemsiyeli Parkımızı, inşallah 1 Ekim\'de hizmete alıyoruz” dedi.

Şehrin tarihi ile özdeşleşmiş

Şemsiyeli Park’ı vatandaşın hizmetine sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu konuşmasının devamında ise, “Bu alanda çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Alanın güzellikleri çeşitli yapılar nedeniyle engelleniyordu. Şehrimizin tarihi ile özdeşleşmiş, vatandaşlarımızın hatıralarının olduğu Şemsiyeli Park’ı, vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.
1 Ekim Salı Günü (bugün), saat 17.30’da gerçekleştirileceğimiz açılış programına tüm vatandaşlarımız davetlidir. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]