Semih Saygıner marka yüzü oldu, bilardoya döndü

Geçtiğimiz aylarda masalara dönen dünyanın en önemli bilardo oyuncularından Semih Saygıner, IngameGroup’un 3D bilardo oyunu Pool Elite’in marka yüzü oldu.

Oyun sektörüne, tümüyle Türkiye’de geliştirilen oyunlarıyla yeni bir soluk getiren Ingame Group, bünyesinde yer alan Elite Oyun stüdyosu tarafından geliştirilen en büyük projelerinden biri olan bilardo sporu oyunu, \'Pool Elite\' için dünya şampiyonu bilardo oyuncusu Semih Saygıner ile işbirliği yaptı.

“Hem gerçek hayatta hem de dijital platformda bilardoya döndüm"

Toplantıda konuşan Semih Saygıner, bilardoya geri döndüğü dönemde yapılan bu işbirliğinin kendisine ayrı bir heyecan yaşattığını belirterek şunları söyledi:
“Dünyada bilardo alanında isim yapmış bir Türk sporcusu ile dünya çapında başarı hedefleyen bir Türk şirketinin birlikteliği büyük önem taşıyor. Dünya çapında çok güzel bir işbirliği yaptığımızı düşünüyoruz. Oyunumuza güveniyoruz. Oyunun gelişim aşamalarında da Pool Elite ekibine katkılarım oldu. Benim de tecrübelerimle oyunu gerçekliğe en yakın hale getirdik. Önümüzdeki dönemlerde dijital bilardo tutkunlarının katılabileceği Pool Elite turnuvaları da yapacağız. Böyle bir oyunun marka yüzü olmaktan dolayı çok mutluyum. Hem gerçek hayatta hem de dijital platformda bilardoya dönmüş oldum.”

Semih Saygıner, Pool Elite’in aynı zamanda Türkiye’de bilardo sevgisinin yaygınlaşmasına katkıda bulunacağını belirterek, “Sosyal medya günümüzün en büyük gerçeği. Facebook platformunda bu oyunla tanışan birinin gerçek hayatta da bilardo oynayacağını ve bu oyunu seveceğini düşünüyorum” dedi.

Büyükoğlu: " Liderliği Hedefliyoruz"

Ingame Group ile Semih Saygıner’in dünya çapındaki işbirliğini duyurmak için yapılan basın toplantısında konuşan Ingame Group Kurucu Ortağı Tuncay Büyükoğlu ise “Pool Elite ile global bir başarı hedeflediğimiz için Semih Saygıner ile büyük önem verdiğimiz 5 yıllık bu anlaşmayı imzaladık. İki yıl sonra Facebook platformundaki bilardo oyunları arasında liderliği hedefliyoruz. Saygıner, oyunun gelişim aşamasında da tecrübeleriyle bize destek verdi” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]