Selim Gündüzalp her Cumartesi OSM'de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlerle Baş Başa’ söyleşisi ile her cumartesi sevenleri ile bir araya gelen Yazar Selim Gündüzalp, bu haftaki programın ardından ‘Serap’ romanını sevenleri için imzaladı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Gündüzalp Hocamızın gençlerle çok güzel bir diyalogu var. Gençlerle Baş Başa söyleşi programına, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlerle Baş Başa’ söyleşi programı, her Cumartesi Ofis Sanat Merkezi’nde kültür sanat dostlarının katılımıyla devam ediyor. Sakaryalı Yazar Selim Gündüzalp’in konuşmacı olarak katıldığı programlarda, edebiyat ve kültür sanat hayatına dair birçok konu hakkında söyleşiler ve okumalar gerçekleştiriliyor. Program kapsamında, bu Cumartesi gerçekleştirilen söyleşinin ardından Yazar Selim Gündüzalp, ‘Serap’ adlı romanını sevenleri için imzaladı.

İnsan Kitabevi’nde gerçekleştirilen buluşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gündüzalp, “Yaklaşık iki aydır her geçen gün daha da artan bir kitle hafta sonu söyleşilerimizi sürdürüyoruz. Nefesimiz yettiği süre de devam edecek inşallah. Dinlemeye gelen arkadaşlarımızı aynı zamanda okumaya da teşvik etmiş oluyoruz. Bu hizmeti veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Her Cumartesi saat 14.00’da, Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Gençlerle Baş Başa’ söyleşi programı hakkında açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ise, “Gençlerle Baş Başa söyleşi programına, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gündüzalp Hocamızın gençlerle çok güzel bir diyalogu var. Bunu programa katılımın her hafta artmasından da anlıyoruz. Sayın Gündüzalp’e, şehrimize ve gençlerimize kültürel anlamda yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]