Selden etkilenen mahallelere geçmiş olsuna gittiler

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ile birlikte Erenler İlçesinde selden zarar gören mahallelerde incelemelerde bulundu.

Mahalle muhtarları, bölge halkı ve esnaflarla Erenlerde bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile birlikte Kırsal alanlarda ki afetle alakalı selden etkilenerek hasar gören mahallelerde durum değerlendirmesi yaptı. İnci konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Ayşenur İslam öncülüğünde beş vekil biraraya gelerek selden etkilenen ilçelerimizde ve mahallelerimizde ivedilikle sorunları kökten çözmek için çalışma başlattık. Elimizden gelen ne ise onu yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bakan hanım ile konuyu görüştük. Geçmiş olsun dileklerini iletti. Hepinize çok selamları var. Afet ile ilgili kayıpları olan vatandaşlarımızın evdeki ihtiyaçlarının karşılaması için ilk etapta 170 bin liralık bir ödenek çıkarıldı. Güçlü bir Erenler Belediyesi var, hasar tespit çalışmaları tamamlandı. En kısa zamanda yaraları sarma çabasındayız” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de daha önce konu ile ilgili basına vermiş olduğu açıklamaya değinerek, “Suyollarının kapatılması yaşanan sel felaketine en büyük etken. Burada kırsal alanda arklar tamamen kapatıldı ve tarlalara dahil edildi. Her sene yağmur yağdığı an bu bölgelerde sıkıntı yaşanıyor. Arkların açılması, kanalların açılması lazım” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]