Şehrin ilk sanat galerisi bayramdan sonra açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park’ta bulunan Eski TZDK Yemekhanesi, modern bir Sanat Galerisi’ne dönüştürüldü.

Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, modern sanat galerisinin bayramdan hemen sonra düzenlenecek bir sergiyle açılacağını duyurdu.

Ofis Sanat Merkezi\'nin hemen ardından sanatseverler, yeni mekânına kavuşuyor. Kent Park\'ta bulunan Eski TZDK Yemekhanesi (Eski Nüfus Müdürlüğü), Büyükşehir Belediyesi\'nin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, aslına uygun restore edilerek modern bir sanat galerisine dönüştürüldü. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, şehrin ilk sanat galerisinin Ramazan Bayramı\'nın hemen ardından düzenlenecek bir sergi ile açılacağını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize yakışan modern sanat galerisini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ulusal ve uluslararası sergilere ev sahipliği yapacağımız Sanat Galerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Ramazan Bayramı\'nın hemen ardından sanatseverlerimizin beğenisini kazanacağı bir sergiyle şehrimizin ilk Sanat Galerisi\'ni açacağız" diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]