Şehrin dev adamları bu defa kazanamadı

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, playoff 3. maçında deplasmanda karşılaştığı Melikşah Üniversitesi’ne 66-61 mağlup oldu.

Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “İlk yılımızda bölgesel basketbol liginde başladığımız mücadeleyi playoff yarı finaline kadar taşıdık. Bizden desteğini esirgemeyen hemşerilerimize ve takımı bugünlere taşıyan sporcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2. Lig yolunda çıktığı playoff yarı final karşılaşmasından mağlubiyetle ayrıldı. İlk maçta iç sahada rakibi Melikşah Üniversitesi’ne mağlup olan ardından deplasmanda oynanan ikinci maçı kazanarak seriyi 1-1’e getiren Büyükşehir, son karşılaşmada 66-61 mağlup oldu. Kayseri’de oynanan maça iyi bir başlangıç yapan Büyükşehir ilk periyodu 14-18 üstünlükle tamamladı. 2. periyot 32-32 eşitlikle geçilirken; son dakikalarda rakip savunmayı aşamayan Büyükşehir, karşılaşmadan beş sayı farkla 66-61 mağlup ayrıldı.

"Daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz"


Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “İlk yılımızda bölgesel basketbol liginde başladığımız mücadeleyi playoff yarı finaline kadar taşıdık. Bizden desteğini esirgemeyen hemşerilerimize ve takımı bugünlere taşıyan sporcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz. Şehrimizdeki basketbol algısını daha da güçlendirmek için önemli bir misyonu gerçekleştirdik. Artık şehrimizin bir basketbol takımı var. Bu sezon bizim için önemli bir tecrübe oldu. İnşallah önümüzdeki yıl mücadelemize kaldığımız yerden daha da güçlenerek devam edeceğiz” diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]