"Şehrimizi Modern Bir Dünya Kenti Haline Getireceğiz"

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu; Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Güneşler Belediye Başkanı Necdet Tömekçe ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte, Kurtbeyler, Doğancılar, Çağlayan, Turnadere ve Kavaklıorman köylerini ziyaret etti.

Köy kahvehanelerinde vatandaşlara hitap eden Zeki Toçoğlu, belediyecilikte kendilerini kanıtladıklarını söyledi.

Köy kahvehanelerinde vatandaşlara hitap eden Zeki Toçoğlu, "Serdivan'ı nasıl çağdaş bir ilçe haline getirdiysek, şehrimizi de modern bir dünya kenti haline getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti belediyeciliği, hizmet belediyeciliğidir. Biz belediyecilikte kendimizi kanıtladık" dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de, 29 Mart'ta seçimleri kazanacaklarını ve hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Süleyman Dişli, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

Güneşler Belediye Başkanı Necdet Tömekçe ise, "Biliyorsunuz Güneşler Belediyesi Adapazarı belediyemizin sınırları içerisine girdi. Belediyemiz kapanıyor. Fakat hiç şüpheniz olmasın ki hizmetler artarak devam edecek. Adapazarı'nda Süleyman başkanımız, Büyükşehir'de de Zeki başkanımız çok güzel hizmetlere imza atacaklar" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]