"Şehrimiz, Bir Beş Yıl Daha Kaybetmesin!"

MHP Serdivan İlçe Başkanı Burhan Yangın; yaptığı basın açıklamasında, Serdivan’da teşkilat olarak seçimi kazanmakla ilgili iddiaların ve aday tercihlerinin isabetli olduğunu söyledi.

“Şehrimiz, bir beş yıl daha kaybetmesin!” sloganıyla yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı Burhan Yangın, parti teşkilatı adına yaptığı basın açıklamasında; Serdivan halkının seçim kazanmakla ilgili iddialarının ve aday tercihlerinin isabetli bir karar olduğunu, halkın kendilerine gösterdiği ilgi ve teveccüh anlaşıldığını söyledi.

Yandaşlarıyla Değil, Vatandaşlarıyla Paylaşacak 

MHP Serdivan İlçe Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Balaban’ın önemli bir aday olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Burhan Yangın; “Adayımız sayın Dr. Hasan Balaban’ın, bugüne kadar Sakarya’da değişik sağlık kuruluşlarında yapmış olduğu başarılı çalışmaları ve bürokrasideki tecrübelerinin yansımasını 30 Mart sabahından itibaren bütün Serdivanlılarla, ‘yandaşlarıyla değil, vatandaşlarıyla’ paylaşacağının ispatını yapmış ve halka hizmeti kendine şiar edinmiştir.

MHP, Milletinin Hizmetine Kendini Adamıştır

Adaylarının Serdivanlı olduğunu hatırlatan MHPli Yangın; “Adayımız, Serdivan’da büyüyüp Serdivan'da yaşamanın kendisine vermiş olduğu Serdivan sevgisini, başta Serdivan’a ve Serdivanlıya, partili partisiz hiçbir ayrım yapmadan, her vatandaşımıza yaymak amacındadır. Serdivanımız, güzel ülkemizin her yanından göç almış güzel bir ilçedir. Bu güzel ilçeyi Sakarya’nın yıldızı yapmaya, daha yaşanılır bir ilçe yapmaya halkımızın teveccühü ile yürümekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasi hayatında yüce Türk milletinin hizmetine kendini adamış, hiçbir etnik köken ayrımı yapmadan millet ile bütünleşmiş bir çatı partisi olarak çalışmalarına hızla devam etmektedir” dedi.

Geleceğinizi Kurtarmaya Davet Ediyorum

MHP’nin tüm adaylarının hizmete hazır olduğuna dikkat çeken Yangın; “MHP Sakarya’mızı, başarılı çalışmaları ile Türkiye’ye mal olmuş, hizmet sevdalısı bir insan olan büyükşehir belediye başkan adayımız sayın Enver Toçoğlu başta olmak üzere Sakarya’ya ve Sakaryalıya hizmet noktasında aday tespitlerini yapmış, inançla, güvenle ve sevgiyle yoluna devam etmektedir. 29 Mart Yerel seçimlerinde, Serdivanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere, bütün Sakaryalı hemşerilerimizi bizimle birlikte olmaya ve şehrimizin, ilçemizin geleceğini kurtarmak için çalışmaya davet ediyorum” diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]