Şehitlere mevlüt okutuldu

Adapazarı Belediyesi ve Sakarya Müftülüğü’nün katkılarıyla Adapazarı İlçe Müftülüğü ve Güneşler Merkez Camii Derneği tarafından organize edilen “18 Mart Şehitleri Anma ve Kur’an ziyafeti” programı yapıldı.

Güneşler Merkez Camii’nde şehitlerimiz için okutulan mevlüde Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Adapazarı Müftüsü S. Emin Arvas, İstanbul’dan konuk olarak gelen ve Sakarya’da görev yapan seçkin Hafızlar, Şehit ve Gazi yakınları, din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Adapazarı Müftüsü Emin Arvas, böyle anlamlı bir günde böyle bir programla şehitlerimizi yâd etmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ise; “Vatanımızı kanlarıyla sulayan ve mukaddes değerler uğruna şahadet şerbeti içen Aziz Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Böyle anlamlı bir organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen program sonunda konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise böyle anlamlı bir günde buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Çanakkale şehitlerimizin azim ve inancıyla 99 yıl önce geçilmemiştir. Bugün de yarında geçilemeyecektir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca ‘18 Mart Şehitleri Anma ve Kur’an Ziyafeti’ programına katılan tüm misafirlere yemek ve çay ikramı yapıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]