Şehit kardeşine, hayırlı olsun ziyareti

Sakarya Şehit ve Gazileri internet sitesi yöneticileri, Şehit Uzm. Cvş. Selçuk Gürdal’ın kardeşi Celalettin Gürdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siteden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"www.sakaryasehitvegazileri.com site yönetici ve üyeleri olarak, İlimiz Sakarya ve diğer illerdeki Şehit ailelerimize ve Gazilerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu çerçevede daha önce 2011 yılında ziyaret ettiğimiz, Şehit Uzm. Cvş. Selçuk Gürdal’ın kardeşi Celalettin Gürdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.   

2011 yılında Ailesini ziyaret ettiğimiz 21 Ekim 2007 Hakkari Yüksekova Dağlıca bölgesindeki askeri birliğe bölücü terör örgütü mensuplarının Hain baskını sonucu girişilen çatışmada şehit olan Şehit Uzm. Cvş. Selçuk Gürdal’ın Isparta’da bulunan kardeşi Celalettin Gürdal’ın yeni işe başlaması sebebiyle  iş  yerinde ziyaret ettik. Şehit kardeşi ziyaret için teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi. Unutulmamanın güzel olduğunu ve ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini söyledi. Şehit kardeşi Celalettin GÜRDAL yaklaşık bir ay önce Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve uyguluma otelinde memur olarak göreve başlamıştı. Yine 22 Temmuz 2014 tarihinde Ankara’da kura usulü yapılan atamalarda, ilimiz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden edindiğimiz bilgiye göre, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında ilimizde istihdam edilen şehit ailesi ve Gazi sayısı 1 nci atamada 113 kişi 2nci atamada 84 kişi 6495 sayılı kanunu gereği son atamalarda ise başvuru yapanlardan 107 kişinin atama işlemi yapılmıştır.   

Bizler bundan önce olduğu gibi, bundan sonra  da Bu vatan için, Bayrak için, Kur-an için korkusuzca mücadele ederek, şehit ve gazi olarak bu vatan toprağını vatan yapan Şanlı Bayrağımıza kanlarıyla renk veren can veren ilimiz Sakarya ve Türkiye genelindeki vatan evlatlarımız ve aileleri için ne yapılsa azdır düşüncesi ile onların dertleriyle dertleşmeye milli, manevi değerlerini ve sorunlarını dile getirecek çözmeye çalışacak faaliyetlerimize ve ziyaretlerimize aralıksız devam edeceğiz."

 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]