Şefika Turnuk emekli maaşını Vatan Partisi'ne bağışladı

Emekli hemşire Şefika Turnuk, emekli maaşını seçim çalışmalarında kullanılmak üzere, Vatan Partisine bağışladı.

Şefika Turnuk “Vatan Partisi önemli bir ihtiyaçtan doğmuştur. AİHM de Vatan Partisi var. Yurtta kardeşlik projesinde Vatan Partisi var. Ege denizinde Yunan işgaline itiraz ederken Vatan Partisi var. Emeklinin, işçinin, köylünün, yaşam kalitesinin yükseltilmesinde Vatan Partisi var. Devletten yardım almadan, çıkar çevrelerine avuç açmadan sürdürülen bu mücadelede benimde tuzum olmalı. Bu mücadele vatan savunmasıdır. Herkes elinden geleni yapmalı. Benim elimden şimdilik bu kadarı geliyor. Gelecek zaman içinde imkânım olursa daha katkıda bulunmak isterim.” dedi.

Bağışı teslim alan Vatan Partisi seçim komitesi üyesi, Necati Demircan “Bu bağış bizi çok duygulandırdı. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada, Vatan Partisinin başvuracağı tek kaynak halkımızın katkıları olacaktır. Şefika teyzemize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vatan Partisi Millet Vekili Adayı Eski futbolcu ve Teknik Direktör Murat Bölükbaşı Şefika Turnuk’ un elini öperek, “Vatan Partisinin başarısı sizlerin başarısı olacaktır. Siz ve sizin gibi vatanseverlerimiz oldukça, ulaşacağımız zaferi daha yakından görebiliyorum. Sağ olun var olun dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]