SEDAŞ'tan örnek davranış

SEDAŞ çalışanları ve yetkilileri yakından ilgilendi.

SEDAŞ Düzce  AR-GE Planlama Biriminde görevli Uğur Özgüler’in SEDAŞ Şirket aracı ile görev mahalline giderken, sokakta bisikletleri ile gezen Ekber Er (9) ve M.Aşkın Er (8) isimli çocukların aracın önüne doğru bisikletleri ile çıkmaları sonucu araca çarpmaları ve bisikletlerinden düşmeleri sonrası araç sürücüsü Uğur Özgüler çocukları önce, ilk anda muayene amacıyla en yakın Sağlık Ocağına ve aynı gün kontrol ve tetkik amaçlı olarak Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ortopedi servisine götürdü. Doktorlar, çocukların birinde sol bilekte kırılma ve diğerinde sol dirsekte ezilme tespit ettiler ve çocukların kollarını alçıya aldılar. Çocuklar bu arada  en çok kazada hasar gören bisikletlerine üzülüyorlardı.

SEDAŞ yeni bisiklet aldı


SEDAŞ Düzce Ar-Ge Teknisyeni Uğur Özgüler ve SEDAŞ Düzce İdari İşler Sorumlusu Ahmet Çelikkan kaza sonrası çocukları aileleri ile birlikte yalnız bırakmayarak kazadan sonraki günde Düzce-Muncurlu’da bulunan polikliniklere götürerek kontrollerinin yapılmasını sağladılar. Bu ilgi çocukların ailelerinde büyük memnuniyet yarattı. SEDAŞ çalışanları ayrıca çocukların kendi evlerine geçmiş olsun ziyaretine de gittiler.  SEDAŞ çalışanlarının çocuklara bir de sürprizi vardı.

SEDAŞ’TAN örnek davranış

Kazadan sonra birer  kolları alçıya alınan Ekber ve Aşkın, kazadan sonra kullanamayacakları bisikletlerinin yerine yeni bir bisiklet geldiğini görünce, büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadılar. SEDAŞ çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederken, bundan sonra caddeye ve yola çıkmayacaklarını belirterek, daha güvenli alanlarda bisiklete bineceklerine de söz verdiler. Çocukların babaları Cem Er ve Turgut Er’de kaza ile birlikte  çocuklarının sağlığı konusunda gösterilen yakın ilginin ve yapılan geçmiş olsun ziyaretinin   kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler ve “Sizlerin bu hassasiyetinize ve gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz” dediler.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]