SEDAŞ'tan 1441 köyü kapsayan çalışma

SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce il ve ilçelerinde 4 il ve 45 ilçeyi kapsayan, 20 bin kilometrekarelik alanda, 334 bin armatürün her akşam devreye girmesini sağlıyor.

SEDAŞ malzeme ambarlarından hergün bakım ekiplerince aydınlatma malzemesi çekilip programlı çalışmalarda sahada kullanılıyor. SEDAŞ’ta 7/24 görev yapan ekipler aydınlatma bakım çalışmalarında sürekliliği sağlıyorlar.

1441 Köy hizmet kapsamında


SEDAŞ ekipleri, cadde ve sokak aydınlatmalarında kullanılan armatürlerin bakım çalışmaları ile yerleşim yerlerinde daha güvenli alanlar,  trafikte de sürücüler ve yayalar için  güvenli aydınlık yol koşulları sağlıyorlar. SEDAŞ’ın hizmet verdiği 20 bin kilometrekarelik alanda 4 il 45 ilçe 66 Belediye 1441 adet köy yer alıyor.

Araç parkı

SEDAŞ orta refüjlerde yer alan 16 metrelik aydınlatma direklerine işletme bakım elemanlarınca daha kolay müdahale edilebilmesi için 5 Bölgede  24 metrelik yeni hidrolik platformlu sepetli araçları hizmete alıyor. SEDAŞ aydınlatma çalışmalarında da kullandığı hidrolik platformlu sepetli araç parkını  daha çok güçlendirmek üzere kısa süre içinde yeni hizmet araçlarını dağıtım sisteminde göreve başlatacak.  

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]