SEDAŞ'ta ELDER, İletişim Çalışma Grubu oluşturuldu

ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) çatısı altında oluşturulan iletişim çalışma grubunda, SEDAŞ’ta  deneyimlerini aktararak oluşacak sinerjiye katkı sağlayacak.

Elektrik dağıtım sektöründe faaliyet gösteren, üyeleri dağıtım lisansı sahibi kurumlar ve yöneticileri olan, sivil toplum kuruluşu ELDER’in koordinasyonunda “İletişim Çalışma Grubu” oluşturuldu. ELDER tarafından Türkiye genelindeki 21 elektrik dağıtım şirketinin Kurumsal İletişim Birimleri’ne iletişim çalışma grubunda yer almaları için çağrıda bulunulurken, ELDER’in tüm süreçlerinde aktif olarak yer alan SEDAŞ, Kurumsal İletişim Birimiyle ELDER çatısı altında oluşturulan iletişim çalışma grubunda yerini aldı.

ELDER İletişim Çalışma Grubu aylık toplantılar düzenleyerek, elektrik dağıtım sektöründe iletişimle ilgili konuları ele alıyor. İletişim Grubu, ortak gündem maddelerine ilişkin değerlendirmeler yaparken, proaktif iletişim için  etkin bir şekilde ELDER çalışmalarına katkı sağlamayı ve dağıtım şirketlerinin bölgelerinde edindiği tecrübeleri kendi aralarında paylaşımını, yapılacak planlı etkinliklerle sektörde iletişim süreçlerine olumlu katkıda bulunmayı hedefliyor.

Enerji alanında ülke kalkınmasına hizmet edecek girişimleri özendirmek amacıyla kurulan ve elektrik dağıtım hizmetlerinin ülke yararına uygun şekilde yapılması ve geliştirilmesi için çalışan, kurumsal kimliğini kazanmış, kurumsal hafızasını muhafaza eden ve bunu ileriye taşırken dağıtım sektörünün tamamını temsil eden, başarılı bir sivil toplum kuruluşu (STK) olarak görev yapan ELDER, kendi   koordinasyonunda  21 elektrik dağıtım şirketinin Kurumsal İletişim Yöneticileri ile oluşturduğu İletişim Çalışma Grubu tarafından ilk etkinliğini EDİZ (Elektrik Dağıtıcıları İletişim Zirvesi) olarak planladı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]