SEDAŞ'a Yazın Tatil Yok!

SEDAŞ Kandıra İşletme Başmühendisliğince, Kerpe Beldesi kıyı şeridine daha kaliteli enerji verilebilmesi için projelendirilen ve tesisi tamamlanan yeni bir trafo tesisi kazandırıldı ve bölge bu trafodan beslenmeye başlandı.

SEDAŞ Kandıra İşletme Başmühendisliği ilçe sınırları içinde sürdürdüğü bakım onarım ve aydınlatma çalışmalarını yaz döneminde daha da yoğunlaştırırken, özellikle yazlıkçıların geldiği sahil şeridinde turistik alanda lamba bakım çalışmalarına ve yaz aylarında enerji talebinin artması ile dağıtım şebekesinde oluşan sorunları çözmeye daha çok zaman ayırıyor.

Kandıra ilçesinin Kerpe beldesinde sahile yakın alandaki konutları ve yazlıkları besleyen enerji nakil hattında puant saatlerde çekilen gücün aşırı derecede yükselmesi ve zaman zaman bu nedenle gerilim düşümü ve enerji kesintisinin de yaşanması nedeniyle Kandıra İşletme Başmühendisliği acil çözüm önerisiyle projelendirdiği tesisi çok kısa bir zamanda devreye aldı.

Çevre sakinleri Kandıra İşletmesinin kısa sürede çözüm üretmesinden ve sağlanan kaliteli elektrikten duydukları memnuniyeti Kandıra İşletme Başmühendisliğine ilettikleri teşekkür yazılarıyla ifade ettiler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]