SEDAŞ'a Bir Hizmet Binası Daha

SEDAŞ Başiskele ilçesinde hizmet binasının açılışını yaptı. Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan ve SEDAŞ İl Müdürü İsmail Söğüt törenle binayı hizmete açtılar.

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğüne bağlı Kocaeli İl Müdürlüğü, yeni kurulan Başiskele İlçesinde SEDAŞ arıza bakım ve onarım ekiplerini göreve başlattı.

Bir Çok Davetli

Hizmet binasının açılışında Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan, Serdar Mahalle Muhtarı Cafer Aktaş, SEDAŞ Kocaeli İl Müdürü İsmail Söğüt, il müdür yardımcısı İbrahim Karaaslan,  SEDAŞ Basın Halkla İlişkiler Şefi Şükran Belbez ve idari işler şefi Sevinç Erdoğan ile SEDAŞ arıza bakım onarım ekiplerinde görevli personel hazır bulundular.

Kısa Sürede Müdahale Edilmesine İmkan

Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaslan, Başiskele İlçesi Serdar Mahallesi'nde bulunan hizmet binasını, SEDAŞ Kocaeli İl Müdürlüğüne tahsis ettiklerini ve ilçedeki elektrik arızalarına daha kısa sürede müdahale edilmesine imkan sağladıklarını belirtti. SEDAŞ  Kocaeli İl Müdürü İsmail Söğüt’te, ekiplerin ilçede konuşlandırılması ile ilçede oluşabilecek arızalara yerinden, anında müdahale edileceğini, 24 saat kesintisiz enerji sağlama yükümlülüklerini daha kolay gerçekleştireceklerini ve Başiskele İlçesine en iyi şekilde hizmet götüreceklerini ifade ederken, Yuvacık Belediye Başkanlığı'na, SEDAŞ’a hizmet binası yer tahsisinde sağladıkları katkı nedeniyle teşekkür ettiklerini belirtti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]