SEDAŞ Personeli Artık Hizmete Hazır!

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze İşletme Müdürlükleri’nde yeni işe alınan ve göreve başlamadan önce eğitime alınan mühendis ve idari bölüm elemanlarının oryantasyon eğitimi başarı ile tamamlandı.

Göreve başlayan yeni SEDAŞ personeline, SEDAŞ’ın Şube Müdürleri tarafından, şirketin idari yapısı, şirket görev ve sorumlulukları, faaliyetleri, birimlerin görevleri, halkla ilişkiler, iletişim, proje uygulamaları, tesis yapım işleri, idari ve teknik şartnameler, tahakkuk ve tahsilat, müşteri hizmetleri, iş güvenliği ve şirketin kısa ve orta vadeli hedefleri anlatıldı.

İşe yeni başlayan personelin uyum süreci ile birlikte işletmeleri ve arkadaşlarını tanıma süreci olarak da değerlendirilen oryantasyon eğitimi personelin birbirini yakından tanıyıp, kaynaşmalarını da sağladı.

SEDAŞ, 11 Şubat’ta başlayan yeni dönemle birlikte tüm dünyayı sarsan ekonomik krize rağmen insan kaynaklarını daha güçlü hale getirmek için çalışmalarına aynı hız ve kararlıkla devam etmektedir.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]