SEDAŞ Müdürleri Akyazı'da muhtarlarla buluştu

SEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileri, Akyazı Muhtarları ile buluşarak, elektrik şebekesi ve dağıtım hizmetleri ile ilgili bir araya geldiler.

Akyazı Düzcanlar Düğün salonunda tertiplenen toplantıya Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, 74 Mahalle ve köy muhtarı ile SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve beraberinde Dağıtım Varlıkları Yapı İşleri Müdürü Gökhan Öztürk, Şebeke Bakım Yönetim Müdürü Reşat Karaman, Ar-Ge Planlama ve Şebeke Sağlama Müdürü Ayşegül Kaya, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, Sakarya Şebeke Operasyon İl Sorumlusu İbrahim Açıkalın, Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu Ömer Kınalı, Akyazı Arıza Bakım Görevlisi Erol Demircan da katıldı.

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, toplantı öncesi yapılan video gösterimi ve sunum ile Türkiye’de 29.12.2014-10.01.2015 tarihleri arasında pek çok bölgeyi olduğu gibi Doğu Marmara bölgesini de etkisi altına alan olumsuz hava şartlarında Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde şebeke de kar ve buz yükünün oluşturduğu hasarlar ve sahada görev yapan çalışanların bu mücadelede hangi zorlu çalışma koşullarında görev yaptıkları hakkında da bilgiler verdi. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan yaptığı konuşmasında, “Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın elektrik dağıtım şebekesine ait talep ve önerilerini, sorunlarını sizlerden dinlemek ve çözüm bulmak için bu gün sizlerleyiz.”dedi. Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş da “Biribirimizi anlamanın yolu yüz yüze yapılacak bu tür iletişim birliktelikleridir. SEDAŞ’a bizi dinleyerek çözüm üreteceği için bu anlamda teşekkür ediyorum”dedi. Toplantıya katılan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, mahalle ve köy muhtarlarının her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, ”SEDAŞ olsun diğer kurumlar olsun sıkıntılarınızı bana iletmekten çekinmeyin. SEDAŞ ekiplerini kar kış demeden azimle ve özveriyle yaptıkları çalışmalar nedeniyle tebrik ediyorum. Ancak doğal afetlerde çok daha modern ülkelerde de enerji kesilebiliyor. SEDAŞ’ın kurmayları ile geldiğini görüyorum. Sorunlarımızla ilgileneceklerine inanıyorum. İlçemize daha çok yatırım yapılmasını bekliyoruz. SEDAŞ’a ve sizlere de böyle bir iletişim platformu oluşturarak bir araya gelmiş olmanız toplantıya katılım sağlamanız nedeniyle teşekkür ediyorum“ dedi.

Akyazı Köy ve Mahalle muhtarlarının aktardığı talepler ve öneriler yazılı formlarla kendilerinden alınırken, toplantıda muhtarlar ayrıca tek tek söz alarak, kendi mahalle ve köylerine ilişkin SEDAŞ’ın görev ve sorumluluğu kapsamına giren taleplerini ilettiler. Yunus Bekircan bu taleplerin yerinde inceleneceğini belirtti. Bekircan, programlı kesintilerin de muhtarlara ve isteyenlere SMS yoluyla bilgi olarak gönderildiğini SEDAŞ’ın bunu başlattığını bildirdi. Dağıtım hizmetleri hakkında pek çok konuda bilgi veren Bekircan, toplantı sonrasında muhtarlara ayrı ayrı teşekkür etti. Bekircan toplantı programı çıkışında Akyazı’nın çevre köylerinde elektrik şebekesi ile ilgili bilgi aldı ve orman içinden geçen hatları SEDAŞ bölge sorumluları ve ilgili Müdürlerle birlikte yerinde inceledi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]