SEDAŞ, ELECO 2013 Uluslararası Konferansı'na katıldı

"Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, ELECO 2013 Uluslararası Konferansı"na katılan SEDAŞ, konferansın Akıllı Şebeke Uygulamaları sunumları bölümünde SCADA Projesini anlattı. 

Uluslararası Konferansın 8’ncisi Bursa da, Bursa Akademik Odalar Birliği yerleşkesi’nde (BAOB) gerçekleştirildi. ELECO’2013, birçok ülkeden gelen araştırmacıları bir araya getirdi. Akademisyenlerin ve endüstri alanındaki elektrik, elektronik mühendisleri ve bilim adamlarının, elektrik ve elektronik mühendisliği alanı’ndaki eserlerini sunmak ve kendi deneyimlerini paylaşmak için düzenlenen konferans bilim çevresi, elektrik dağıtım şirketleri ve sanayicilerin, akademisyenlerin ilgi odağı oldu. Sempozyum boyunca 3\'ü davetli konuşmacılarınki olmak üzere toplam 140 bilimsel bildiri sunumu gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Uludağ Üniversitesi ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi tarafından ortaklaşa organize edilen, ELECO 2013’e; SEDAŞ’ı temsilen Şebeke Sevk ve Kontrol Müdürü Gökmen Hasançebi “Türkiye’de Elektrik Dağıtım Sistemlerinde Akıllı Şebeke Uygulamaları” konulu panelde konuşmacı olarak katılım sağlayarak, SEDAŞ’ın bölgesinde sürdürdüğü master projelerinden biri olan SCADA Projesi hakkında da bilgiler verdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]