SEDAŞ, bayram hazırlığını tamamladı

SEDAŞ Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu İllerinde arıza bakım ekipleri ile 7/24 verdiği elektrik dağıtım hizmetini sürdürürken, Bayram süresince vatandaşların enerji dağıtım sisteminden en iyi şekilde hizmet almaları  ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli önlemleri alıyor.

SEDAŞ, Kurban Bayramı süresince enerji kesintisi oluşmaması ve olası arızalara anında müdahale etmek üzere yedek ekiplerini de hazır tutacak. SEDAŞ’ın vardiyalı olarak çalışan  bakım ekiplerinin  ihtiyaç duyduğunda  kullanacağı trafoların, direklerin, panoların, kesici ve ayırıcılar ile iletken ve izolatörlerin temin edileceği SEDAŞ malzeme ambarlarında da gerekli her tür önlem  alındı. 

Sokak lambalarındaki çalışmalara ağırlık verilecek

SEDAŞ yöneticileri, enerji nakil hatlarında bakım ve kapasite artışı sağlayacak yeni ek tesis yapım işleri, elektrik bağlantı talepleri nedeniyle uygulanan programlı enerji kesintilerinin  yapılmayacağını ve SEDAŞ bölgesinde enerji kesintisi olmaması için gerekli önlemlerin alındığını ve sadece sokak lambalarında sürdürülen bakım çalışmalarına ağırlık verileceğini belirttiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]