"Seçime Kadar Değil, Sonuna Kadar Hizmet"

Yahyalar Mahallesi Muhtar Adayı Nursel Çelik; azaları ve 11 kişilik kadın meclisi ile Kebapçı Ahmet'te verdiği öğle yemeğinde basınla buluşarak projelerini anlattı.

"Seçime kadar değil, sonuna kadar hizmet" sloganıyla yola çıkan Nursel Çelik, halen kadın kolları başkanlığında bulunduğu Anadolu Engelliler Federasyonu'nun Genel Başkanı Hülya Özçelik'e ve yönetim kurulu ile dava arkadaşlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Örnek Bir Mahalle

Çelik,"Ben bir engelli çocuk annesiyim. Mahallemizdeki engellilerin önündeki engellerin kalkması öncelikli işimdir. Mahallemizi, sakinleri ile birlikte yöneteceğiz. Sorunlarının tespiti için her sokakta temsilciler olacak. Şikayeti olanlar bizzat muhtarlığa gelebilecekleri gibi bu temsilcilerimiz ile de irtibata geçebilecek. Sakarya'da örnek bir mahalle olacağız. Evlerinden sorumlu bayanlarımızı, artık mahallelerinden sorumlu hale getirerek, sokaklara bir bayan elinin değmesi düşüncesiyle oluşturduğumuz kadın meclisi ile de bir ilki gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Nursel Çelik Kimdir?

Nursel Çerlik, 1960 Erzurum doğumlu, eğitimini lise de dahil Sakarya'da tamamladı. Sağlık sektöründe 20 yıl görev yaptıktan sonra; 2006 yılında emekli oldu. 26 yaşında engelli bir kız çocuğu annesi olan Nursel Çelik Sakarya Anadolu Engelliler Federasyonu Kadın Kolları başkanlığı görevini devam ettirmekte.

Yahyalar Mahallesi'nin Desteğini Bekliyorum

Muhtarlıkları belediyenin yardımcı birimleri olduğunu söyleyen Nursel Çelik, "İkamet etmekte olduğumuz Yahyalar Mahallesi yollarını kullanılabilir hale getirilmesini sağlayacağım. Engelli ailelerin, engelli bakımı konusunda eğitimlerini sağlayacağım. Bayanlara yönelik el becerileri kurslarını faaliyete geçireceğim. Sokaktaki yol, çöp sorunlarını ortadan kaldırarak, mahallemizde sosyal hizmetler yardım bürosu açacağım.Bu hedelerle çıktığım yolda, Ulu önder Atatürk'ün Türk kadınına verdiği seçme ve seçilme hakkkımı kullanarak, Yahyalar Mahallesi sakinlerinin de yoğun istekleri üzerine, muhtar adayı oldum.Yapılacak olan seçimin hayırlara vesile olması için, mahallemin desteğini bekliyorum. Asla pişman olmayacaklar." diye konuşurken hizmete hazır olduğunu vurguladı.

Sakarya Haber Ajansı/ Yurdagül Özkalan

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]