Seçim zaferini böyle kutladılar

Sakarya, yüzde 69,1 oy oranı ile AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’ı Çankaya’ya taşıdı.

AK Parti İl binası önünde coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Toçoğlu, “Sakarya ve Türkiye’de artık yeni bir sayfanın açıldı. Sakarya yerel seçimlerden sonra milletin adamına da sahip çıktı. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullanırken; İl Başkanı Uncuoğlu, “Sakarya çok güzel bir sonuçla adamına, geleceğine sahip çıktı. Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah yar ve yardımcımız olsun, bayramımız mübarek olsun” dedi.

AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı oldu. AK Parti İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, Sakarya’dan Erdoğan’a yüzde 69,1 oy oranıyla destek verildi. İlçeler bazında da oy oranı yüzde 62’nin altına düşmezken; en yüksek destek yüzde 81,05 ile Karapürçek’ten geldi. Kesin olmayan sonuçların açıklanması ile teşkilat üyeleri ve vatandaşlar AK Parti İl Teşkilatı’na akın etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Hasan Ali Çelik, ilçe belediye başkanları, AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ve çok sayıda vatandaş, Recep Tayyip Erdoğan’a destek için buluştu.

Sakarya’dan yüzde 69

Sakarya’da sandıkların tamamının açıldığını ve yüzde 69’la Erdoğan’a büyük bir destek verildiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Sakarya, iradesine, adamına, yüzde 69’la arkandayız dedi. Sakarya, milletin adamına, ömrünü milletine feda etmiş adama durma dedi, yanındayız, arkandayız dedi. Sakarya, Erdoğan’la 2023’lere yürümeye devam dedi. Sakarya bugün bize bayram yaşattı. Canla başla çalıştık. Bu teşkilat 9. seçiminden de zaferle ayrılıyorsa, biz biliyoruz ki bu kurumsal çatıyı kuran gönül dostları, dava adamları sayesindedir. Birileri sahaya çıkamazken, bu teşkilat mahalledeydi, köydeydi, kahvedeydi. Bu teşkilat çalmadık kapı bırakmadı. Sakarya çok güzel bir sonuçla adamına, geleceğine sahip çıktı. Artık başka adreslerden değil, bizzat milletten, meydanlardan, milletinin önünde rey isteyen Cumhurbaşkanları görev yapacak. Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah yar ve yardımcımız olsun, bayramımız mübarek olsun” diye konuştu.

"Yeni bir sayfa açıldı"

Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçları ile Sakarya’nın Yeni Türkiye’ye ‘evet’ dediğine, milletin adamına sahip çıktığını gösterdiğine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya ve Türkiye’de artık yeni bir sayfanın açıldı. Ülkemize ve coğrafyamıza hayırlı olsun. Sakarya yerel seçimlerden sonra milletin adamına da sahip çıktı. Allah hepinizden razı olsun. Teşkilatlarımız başta olmak üzere, belediye başkanlarımıza, kadın kollarımıza ve gençlerimize çok teşekkür ediyoruz. Milletimizin, şehrimizin bu güvenini boşa çıkarmamak için bizler de el birliği ile büyük bir gayret içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni Türkiye’ye elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin şehrimize, ülkemize ve gönül coğrafyamıza hayırlı olmasını diliyor; tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

"Dünya mazlumları için seçimimizi yaptık"


AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, “12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu, hayırlı olsun. İnşallah, Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanlığı makamında yine milletiyle bir olacak, beraber olacak” diye konuşurken; AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, “Tüm hemşerilerimizle gurur duyuyoruz. Zamanında bizlere Cumhurbaşkanı’nı seçemezsiniz dediler. Biz milletimize güvendik, millete gittik. Cumhurbaşkanını millet seçecek dedik. Sadece Türkiye için değil, tüm dünya mazlumları için seçimimizi yaptık. İnşallah yakın zamanda bir dünya devi Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Biz, milletimize güveniyoruz” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]