Seçim çalışmaları kapsamında Taraklı'da buluştular

Taraklı’da STK temsilcileri, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, “Gece gündüz milleti için çalışan bir parti ve Başbakan; ve yine milleti için Cumhurbaşkanı Adayı olan Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerini kullanırken; Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “AK Parti iktidarı ile 2002 yılından bugüne gerçekleşen değişimi yakından takip ediyoruz. İnşallah istikrarın süreceği, daha hızlı kararların alınacağı bu yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı makamında temsilcimiz Erdoğan olacak” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışmaları kapsamında Taraklı buluşması gerçekleştirildi. Taraklı Termal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, STK temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

"Başbakan Erdoğan\'a güçlü destek"

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, 10 Ağustos Pazar günü Taraklı’nın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu göstereceğini ifade etti. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ise, ilçede önemli bir değişimin yaşandığını belirterek, “Tarihi dokusu korunan yeni bir Taraklı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor. İnşallah ilçemizi en güzel şekilde geleceğe hazırlayacağız. Bu istikrarın, inşanın devam etmesi için seçimde Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğiz” diye konuştu.

"İlk defa Cumhur reisini oylarımızla seçeceğiz"


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Gece gündüz bu ülke için çalışan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı oldu. İnşallah 10 Ağustos’ta Sayın Başbakanımıza çok güçlü bir destek vereceğiz. İstikrar ve güven ortamının Türkiye’ye sağladığı yararları hep birlikte görüyoruz. AK Parti iktidarı ile 2002 yılından bugüne gerçekleşen değişimi yakından takip ediyoruz. İnşallah istikrarın süreceği, daha hızlı kararların alınacağı bu yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı makamında temsilcimiz Erdoğan olacak. Önümüzdeki seçim ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Artık milletimiz oylarıyla Cumhurbaşkanını seçiyor. Bu çok önemli bir milat. Bu coğrafyada, tarihimizde ilk defa Cumhur reisini oylarımızla seçeceğiz. Milletin seçimi ile, milletin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı makamı doldurulacak. Artık Cumhurbaşkanı önünü açan koalisyonlara, oluşumlara değil, millete hesap verecek. Cumhurbaşkanlığı makamı siyasetten arınacak, milletin olacak. Cumhurbaşkanlığı siyaset üstü bir makam olacak. Gece gündüz milleti için çalışan bir parti ve Başbakan. Ve yine milleti için Cumhurbaşkanı Adayı olan Recep Tayyip Erdoğan. 10 Ağustos’ta her bir oyun çok büyük önemi var. İnşallah Pazar günü gideceğimiz sandıklarda AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’la olduğumuzu göstereceğiz” şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]