SEAH'ın başarısı, uluslararası yoğunluk getirdi

Sakarya Üniversitesi (SAU) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Ali Aydın, tedavi ve hizmetteki başarılı çalışmaların ülke genelinden ve yurt dışından gelen hasta sayısını ciddi oranda arttırdığını, il dışından pek çok hastanın tedavi için hastanelerine başvurduğu söyledi.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği\'nce teknik imkânların genişletildiğini kaydeden Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Ali Aydın, hastanenin sadece bulunduğu şehre değil ülke genelindeki hatta yurt dışındaki hastalara hizmet verir hale geldiğini belirtti. Kliniklerin artan hasta sayısına rağmen en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştığını anlatan Aydın, kliniklerde uzman hekimlerin de yetiştirildiğini vurguladı.

Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği\'nin dünya tıp literatüründe yer alacak omurga ve boyun eğriliği ameliyatlarına imza attığını, omurga ve boyun eğriliği ameliyatlarında önemli başarılara imza attıklarını ifade eden SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Kamil Çağrı Köse, kliniğe; Ankara, İstanbul, Ordu, Rize, Trabzon, Samsun, Gaziantep, Kahramanmaraş, Van, Sivas, Antalya, Konya, Erzurum, Hatay, Isparta, Burdur, Bartın, Kütahya, Karabük, Bilecik, Bodrum, Sinop, Balıkesir, Nevşehir, Zonguldak, Çanakkale, Tekirdağ, Eskişehir gibi illerden gelen çok sayıda hastayı ameliyat ettiklerini ayrıca Hollanda, Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Irak gibi ülkelerden Türk vatandaşları geldiğini ifade etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]