"SBS'ye Hazırlanmayan Kalmasın"

"Ağaç yaş iken eğilir" mantığıyla çocuklarınıza planlı ve programlı çalışmayı aşılayarak başarıya ulaşmayı hedefleyen Açılım Dershanesi'nde yeni dönem kayıtları başladı.
 
Açılım Dershanesi yetkilileri, geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın, gelecekte kendi ayakları üzerinde durabilen başarılı bireyler olmaları için yoğun bir temposuyla çalıştıklarını vurgulayarak kayıtlar için acele etmeleri konusunda velileri uyardı.
 
3. sınıftan başlayarak 8. sınıfa kadar olan öğrencilere rehberlik ettiklerini belirten yetkililer, "Anlaşılmayan konu, çözülmeyen soru bırakmıyoruz" diyerek 105 saate kadar konu tekrar saatlerinin olduğunu vurguladı.
 
"SBS'ye hazırlanmayan kalmasın" sloganıyla hareket ettiklerini açıklayan Açılım Dershanesi, ayrıca yapılan deneme sınavlarının arkasından öğrencilerinin akıllarında kalan soruların bir bir çözülmesi için 33'e saate kadar ayrı bir soru çözümü saati oluşturduklarını da sözlerine ekledi.

Ayrıca 20 - 21 - 22 Kasım 2009' da 3. 4. 5. 6. sınıflar için ücretsiz bir deneme sınavı yapacaklarını belirten Açılım Dershanesi yetkilileri tüm ilköğretim öğrencilerini bu sınava katılmaya çağırıyor. 
 
Açılım Dershanesi için tıklayın.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]