Savcı Sayan gündemeki gelişmeleri öğrencilerle konuştu

Sakarya Üniversitesi Üretim Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen programa CHP MYK eski üyesi Savcı Sayan katılarak gündeme dair gelişmeleri öğrencilerle konuştu.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen program üniversiteli öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Yazar Savcı Sayan Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu söyleşide, CHP’nin kısa geçmişine ve merak edilen güncel konulara değindi.

Savcı Sayan değerlendirmelerine eski CHP ve yeni CHP karşılaştırması yaparak başladı. AK Parti’nin iktidar olduğu dönemler içinde objektif değerlendirmelerde bulunarak günümüz CHP’sine karşıda öz eleştiride bulundu. Söyleşilerin ardından soru cevap kısmına geçildi. Program sonunda Savcı Sayan programdan dolayı Sakarya Üniversitesi Üretim Araştırmaları Öğrenci Topluğu Başkanı Alperen Şerifoğlu’na ve topluluk üyelerine teşekkür etti.

Üretim Araştırmaları Topluluk Başkanı Alperen Şerifoğlu da Savcı Sayan’a teşekkür ederek çiçek ve katılım belgesi takdim etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]