Savcı, Cani Anneye Ağırlaştırılmış Müebbet İstedi!

Adapazarı'nda gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği bebeğini öldürdüğü ileri sürülen kadın için savcı hazırladığı iddianamede ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

CİHAN muhabirinin aldığı bilgiye göre, 13 Mayıs'ta Dernekkırı Mahallesi'nde gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği 1 günlük kız çocuğunu öldürerek boş bir araziye attığı iddiasıyla tutuklu bulunan Selma D.(47) hakkında Sakarya Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı. Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, sanık Selma D. için 'öz çocuğunu kasten öldürme' suçunu işlediği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca, Adli Tıp raporunda bebeğin ölümünün boyun kırılması sonucu gerçekleştiği kaydedildi.

OLAY

Selma D. 12 Mayıs'ta Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Doğumdan 1 gün sonra kendi isteğiyle taburcu olan Selma D, bebeğe aşı yapmak üzere eve gelen hastane görevlilerine çocuğunu boş bir araziye bıraktığını söyledi. Sağlık görevlilerinin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine annenin gösterdiği yerde yapılan aramada 1 günlük bebek çalılıkların arasında ölü olarak bulunmuştu. Selma D, gayri meşru bebeğini öldürmediğini araziye bıraktığını ileri sürmüştü. Selma D, cumhuriyet savcısına verdiği ifadede tanımadığı bir kişinin tecavüzüne uğradığını ve hamile kaldığını öne sürmüştü. Selma D, dünyaya getirdiği çocuğunu çevreden utandığı için canlı olarak araziye bıraktığını iddia etmişti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]