SAÜ'ye Öğretim ve Araştırma Görevlisi Alınacak

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü; fakülte, yüksekokul ve enstitülerde görevlendirmek üzere 7 öğretim görevlisi, 10 araştırma görevlisi, 3 okutman ve 4 uzman alacak.

SAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü'ne 1, Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümü'ne 1, Hendek Meslek Yüksekokulu'na 1, Karasu Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümü'ne 1, Pamukova Meslek Yüksekokulu Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi Programına 1, Sakarya Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümü Seramik Programı'na 1 ve Sakarya Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümü'ne 1 olmak üzere toplam 7 öğretim görevlisi alınacak.

Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün Maliye, İlköğretim ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri'ne 3, Fen Bilimleri Enstitüsü'nün Fizik, Gıda, İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi, İnşaat Mühendisliği, Jeofizik ve Kimya Bölümleri'ne ise 7 araştırma görevlisi alınacak.

Ayrıca, Rektörlük bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 Arapça okutmanı, 2 İngilizce okutmanı ile Türk Dili okutmanı ile Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Bilimleri Anabilim Dalına 1, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü'ne 1 ve 2'de bilişim uzmanı olmak üzere toplam 4 uzman alınacak.

Adaylar, başvurularını 14 Ocak'a kadar Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü'ne yapacak. Ayrıntılı bilgiyi www.personel.sakarya.edu.tr adresinden temin edilebilecek.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]